savladajte lekciju

Vodič kroz SMS zavođenje: Poruke posle kojih neće moći da vas izbaci iz glave

0
Zavođenje kreće od malih slatkih poruka, zato naučite šta je poželjno da mu pošaljete, a šta nikako ne bi trebalo da pišete.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Dag Hajes iz londonske “School of Attraction” vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.

 

Da

Koristite poruke za organizaciju datuma i mesta. Uvek možete da se vratite na poruku kako biste proverili mesto ili vreme sastanka.

 

Ne

Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

 

Da

Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao "most" do sastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

 

Potraga je završena: 5 signala da ste konačno srele normalnog momka

 

Ne

Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

 

Da

Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

 

Ne

Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

 

Želite da se pomirite sa njim? 5 poruka koje mu nikako ne smete poslati

 

Da

Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

 

Ne

Nemojte preterivati sa smajlijima, uzvičnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka.

 

Da

Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

 

Dovedite vezu do savršenstva: Ova čarobna fraza zaustaviće svaku svađu!

 

Ne

Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

makonda-tracker