LJUBAVNI SAVETI

4 tipa muškarca pored kojih se treba zadržavati: Ako možete slobodno bežite od njih!

0
Ukoliko već nisi...Beži koliko te noge nose!
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock


Niko nije savršen, ali nisi ni ti ustanova za lečenje kompleksa i promašenih ličnosti zar ne? Zato je važno na vreme da prepoznaš sa kim si u vezi, da li ti to prija, ili guši, piše sajt Cosmopolitan.

Ukoliko primetiš neke čudne navike ili ponašanja, savetujemo da odmah ili pokušaš da popraviš (ako je moguće) ili pobegneš dok nije kasno.

Greške koje će vas skupo koštati: Žene otkrile šta ih uzbuđuje, a šta odbija kod mlađih muškaraca 

Predstavljamo ti 4 tipa muškaraca sa kojima su se devojke srele, a koji su se pokazali kao jedni od najgorih izbora. Kad pročitaš shvatićeš zbog čega.

Gospodin “Volim te”

Zdravo, imam nešto VAŽNOO da ti kažem!. Znam, da nismo dugo zajedno i da je možda malo rano,ali VOLIM TE!

Da se razumemo, iskazivanje osećanja i emocija je skroz u redu, nije i nikad neće izaći iz mode. Međutim, ako ste sa tom osobom izuzetno kratko i još uvek niste imali priliku da se toliko zbližite, a vaš dečko je već opsednut vama i priča da vas voli, to zaista nije baš najnormalnije. “Volim te” u nekoj vezi dođe pre, u nekoj kasnije, ali dolazi prirodno, polako…Ponekad parovi i ne ističu posebno jer i ne moraju, dovoljno je što osećaju. Drage dame, ukoliko imate posla sa osobom koja vas “voli”, a da vas pritom nije dobro ni upoznala ni provela sa vama dosta vremena, ne voli vas, već ideal koji je stvorio u glavi.

Dame, bežite od njih: Ove četiri osobine pokazuju da je on pravi ženskaroš! 

 Gospodin “Tražim drugu mamu”

Nikakva utakmica ili prijatelji neće ga razdvojiti od vas. On želi da bude samo sa vama. Nikako sam i nikako bez vas! Ustvari on traži majku u vama, traži brigu. Ukoliko primetite da je vaš dragi previše vezan za vas i opsednut, što dalje od njega. Kada vama bude bila potrebna podrška, ljubav, neće biti tu, iako će fizički biti prisutan. Njemu je potreban neko za koga će da se veže i da se brine o njemu. Ne, draga, to nisi ti!

Gospodin "Sanjar"

Sanjari su klasični romantičari. Stalno su zaljubljeni. S kojom god ženom da su u vezi, oni misle da je to ljubav za sva vremena. Koliko god da je lepo biti romantičari, pogotovo danas kada je to retkost, osobe koje su više u oblacima nego na tlu mogu da umore partnera. Ipak želiš realnu osobu koja će te povremeno oduševiti ponekim gestom, a ne svakodnevno gušiti o pojmu ljubavi ili raznim nerelanim situacijama. Ovakav muškarac nikada vas neće zaista upoznati, jer on voli zamišljen ideal vas! Ne voli vas i vaše nesavršenosti! Budite oprezne sa ovim tipom frajera!

Ostaćete u čudu: Ovo muškarci vole najviše na vašem licu

 Gospodin “Seks”

Ovaj tip momaka će vam pričati bajke i davati milion smešnih razloga samo da biste spavali sa njim. Možda čujete i “Volim te”! Ovaj gospodin želi samo vaše telo i telesna zadovoljstva. Možda i nakon seksa ostane u vezi, ali na vreme prepoznajte da li vas neko ceni kao kompletnu ličnost ili su mu samo na umu telesna zadovoljstva.

Sa sajta Cosmopolitan www.cosmopolitan.rs pročitajte:

Situacije u kojima ljubav jednostavno nije dovoljna

7 pametnih stvari koje možete da uradite (umesto slanja poruke bivšem) 

10 ljubavnih saveta koje treba potpuno da ignorišete

22 stavke koje potvrđuju da je raskid bio zaista dobra odluka 

​​​​​​​5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe​​​​​​​

makonda-tracker