Analizirajmo zajedno

Trampov je uzet za primer, a rezultati će vaz OBORITI SA NOGU: Kako jednim jednostavnim potpisivanjem možete o nekome saznati SVE (FOTO)

0
Noci predsednik SAD-a, Donald Tramp, pošto je izabran za ovu poziciju, dospeo je na vrh liste interesovanja i grafologa, pošto je njegov potpis okarakterisan kao jedan od najjačih u svetu!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trejsi Trusel iz Britanskog instituta grafologa analizirala je Trampov potpis ne bi li otkrila nešto više o čoveku koji će preuzeti Ovalni kabinet u Beloj kući.

Ona objašnjava da njegov potpis pokazuje da se radi o osobi koja je dinamična, hrabra i neustrašiva.

Njegov potpis pokazuje divlju ambiciju, dinamičnost, hrabrost i neustrašivost. On ima glad za moći, odlučan je i uporan", rekla je Truselova.

foto: Profimedia

Ona smatra da stil ukazuje da, pored snažne prirode, Tramp ima i zaštitničku stranu, naročito kada se radi o porodici. Tramp takođe nije neko ko voli da sluša, ali da je bez sumnje odličan pregovarač.

Izrazito je odvažan, što se vidi u njegovim dosadašnjim političkim nastupima, među kojima su i oni o izgradnji zida između SAD i Meksika, uvođenju zabrane Muslimanima da dolaze u SAD i pozivima da Hilari Klinton završi u zatvoru", dodaje ona.

Ivana Tramp, posle Trampa: Svi seksepilni mladići kraj kojih je bivša supruga sadašnjeg predsednika SAD-a uživala u ljubavi (FOTO)

 

Ali u njenoj analizi ima i nekih iznenađenja... Naime, Tramp je čuven po svojim tvrdim stavovima i pogledima, ali ruselova smatra da u njegovom potpisu postoji trag fleksibilnosti.

Donald Tramp: Imam prirodnu frizuru

 

Duga tanka slova ukazuju da:

...Nije baš nefleksibilan kao što ljudi misle", kaže ona.

foto: Profimedia

Ali svet će pričekati dok se u to uveri, piše britanski "Independent".

makonda-tracker