S potpisom luksuzne italijanske kuće

Veliki povratak supermame: Modno trojstvo savršenog poslovnog izgleda u režiji Amal Kluni (FOTO)

0

Amal Kluni blistala je od glave do pete u jarko crvenom kompletu, kojeg je uparila sa narandžastom košuljom i nude cipelama sa visokom štiklom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Moćno poslovno izdanje poznate advokatice i supruge glumca Džordža Klunija ostavilo je Njujork baz teksta! Dominantan crveni komplet sastoji se od suknje do kolena, mekšeg sakoa, oblog završetka do struka i narandžaste košulje sa mašnom, piše Elle. Iako komplet odiše nekom konzervativnom modom zbog duužine i kroja, to je sve opravdano, jer gospođa Kluni prisustvuje sednicama UN-a i jasno je da dress code ne sme biti prekršen.

 

Nije propustila premijeru filma dragog supruga: Amal Kluni poput filmskih diva starog Holivuda lagano koračala crvenim tepihom (FOTO)

 

Ipak, zahvaljujući aksesoarima u nude nijansama poput Majkl Kors tašne i Manolo Blanik cipela, novepečena mama ističe moderne momente kombinacije i na njoj svojstven način objašnjava rezultata formule: vintidž i klasika daju krajnje moderan look!

 

A post shared by POPSUGAR Fashion (@popsugarfashion) on

S druge strane, modno trojstvo savršenog poslovnog izgleda potpisuje luksuzna italijanska kuća Botega Veneta. Puštena kosa sa loknama, neupadljiva šminka i overzise naočare su jedine "intervencije" na glavi i bili su u službu još jednom nezaboravnog biznis izgleda porelepe brinete.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker