zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP od 21. do 27. maja: Bikovima pristiže veća svota NOVCA, Blizanci će imati ljubavi na pretek

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

foto: Shutterstock / Cristina Conti
foto: Shutterstock / Cristina Conti

Pred vama je veliki nedeljni horoskop. Pogledajte šta je to što vas očekuje u ovoj novoj radnoj nedelji.

 

Ovan

 

Posao: Očekuje vas napredak u poslovnoj hijerarhiji. Ne dozvolite da vas on uspava, jer u suprotnom, postoji šansa da se kasno probudite. Doživljavate duhovni procvat.

 

Pošto prednost dajete univerzalnim vrednostima, bilo bi dobro da ostanete dosledni svojim idejama, ali i da već jednom pređete sa reči na dela. Okolina to s razlogom očekuje od vas.

 

 

Ljubav: Izuzetno povoljan period za ljubav. Preplavljeni ste lepim emocijama, pa se potrudite da partneru priuštite nezaboravne trenutke. Pokažite mu koliko vam je stalo do vaše veze.

 

Zdravlje: Blagovremeno brinite o zdravlju. Više se krećite.

 

Bik

 

Posao: Ako radite u zdravstvu i ustanovama zatvorenog tipa, očekujte uspeh. Onima koji rade u drugim sektorima, moraće da budu strpljivi. Sve se odvija u stilu jedan korak napred, dva nazad. Već vam se smučila sporost sa kojom se neke stvari raščišćavaju.

Novac polako pristiže, mada vas ne čini kompletno zadovoljnim. Meditacija pomaže da dođete do duševnog mira i isplivate iz svakodnevnih problema.

Ljubav: Ovaj segment života je trenutno zapostavljen jer ste okupirani ozbiljnijim egzistencijalnim problemima. Nedostaje vam naklonost partnera.

Zdravlje: Loše navike ostavljaju posledice na zdravlje. Potreban vam je odmor. Pazite na ishranu.

 

Bikovi će ove nedelje osetiti umor
Bikovi će ove nedelje osetiti umorfoto: Shutterstock/TetianaRUD

 

Blizanci 

 

Posao: Ponašate se u stilu "hoću-neću". Saradnici vam laskaju i pokušavaju da vas lepim rečima udalje od problema. Nemojte se upecati na to. Budite istrajni u svojim naumima.

Pošto, kao i većina ljudi, niste imuni na novac, shvatate da izolovani od sveta ne možete do njega doći. Finansijski problemi zahtevaju strpljenje a do razrešenja krize dolazi tek sredinom leta. Zasad samo uzalud strepite. Prionite na posao.

Ljubav: Šta ste želeli, to ste i dobili. Ljubavi, seksa i ostalih zadovoljstava biće na pretek. Pazite samo da se ne preforsirate. Uživajte u retkim trenucima apsolutne sreće.

Zdravlje: Blaga nervoza zbog poslovnih problema. Opustite se.

 

 

Rak 

 

Posao: Na poslu se ponašate suviše emotivno, u ljubavi razumno. Negde grešite. Otkako ste došli do značajnog uvida, situacija se promenila. Morate od nečega da odustanete, što vam, priznaćete, teško pada.

Do uspeha dolazite isključivo kroz saradnju, pa ako želite da ona bude dobra, morate izbaciti svoje otrovne žaoke iz igre. Smirite se i potrudite da staloženo isplivate iz problema. Uspećete, pod uslovom da ne odustanete na pola puta.

Ljubav: Mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Burne reakcije nisu uvek najpoželjnije. Šta da se radi, kad u narednom periodu funkcionišete po principu razuma i osećajnosti.

Zdravlje: Stomak je slaba tačka. Pripazite na ishranu.

 

Rakovi će se svađati sa partnerom
Rakovi će se svađati sa partneromfoto: Roman Kosolapov Shutterstock


 

Lav 

 

Posao: Imate puno posla, a malo rezultata. Pošto se kraj muka na poslovnom planu ne nazire, prihvatite to kao neminovnost i budite istrajni. Biće para, ali sa zakašnjenjem.

Zbog retrogradnog kretanja vašeg vladara Marsa, sve ide sporije nego što želite. Mogući nesporazumi sa okolinom. Budite tolerantniji. Ukoliko vam predstoji neka javna prezentacija, vodite računa da ne napravite grešku.

Ljubav: Izuzetno povoljan period za za ljubav i razmenu nežnosti. Ove nedelje očekuje vas puno prijatnih uzbuđenja. Libido je naglašen. Ako ste sami, moguća avantura.

Zdravlje: Umerenost je najbolji čuvar zdravlja. Ne preterujte sa alkoholom.

 

Lavovi će ove nedelje uživati u razmeni nežnosti
Lavovi će ove nedelje uživati u razmeni nežnosti foto: Shutterstock/Roman Samborskyi

 

Devica 

 

Posao: Spremni ste da se suočite sa novim poslovnim izazovima. Puni ste pozitivne energije, ali to nije razlog da budete tvrdoglavi. Obuzdajte povremenu neurotičnost, budite strpljivi.

Sačekajte povoljan momenat za akciju. Mislite da saradnici odugovlače i otežavaju stvari. Ne kvarite dobru poslovnu klimu. Okrenite se umetnosti, pošto je kreativnost pojačana. Stvorićete remek-delo iako tako ne izgleda.

Ljubav: Odlično se slažete sa osobama u znaku Strelca i Vodolije. Ukoliko sebi ne možete da priuštite njihovo društvo, ni Ribe, odnosno Blizanci, nisu za potcenjivanje. Manje gunđajte, više uživajte.

Zdravlje: Pazite na ishranu, odmorite se psihički i fizički.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker