Kineski horoskop

Vladavina Koze i pun Mesec od 9. jula? Stanite, razmislite, promenite taktiku ako je ovo vaš cilj

0

Ovo je pravo vreme da malo odmorite od juna i njegove gužve. Od 7. jula Koza vlada, te će ovaj novi, vatreni mesec ove vatrene godine probuditi sasvim novu energiju u vama...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pacov

 

Ljubav, ljubav, ljubav. U julu ćete se zaljubiti kao prvi put, čak i ako ste dugo sa svojim partnerom – videćete ga novim očima! Ispunjenje želja moguće je i na poslu, pod uslovom da jasno saopštite koje su to želje, piše Lovesensa. Osoba na višem položaju pomoći će vam da pronađete pravac i postignete bolje rezultate.

 

Bivo

 

Nema povlačenja, nema ćutanja. Morate razjasniti nesporazume, morate pronaći zajednički jezik bez obzira na intenzitet sukoba. Suprotnosti mogu čak doneti i ljubavne varnice ako ste sami i spremni da se otvorite za romansu. Mnogo neočekivanih zadataka na poslu može vas iscrpljivati, razjasnite prioritete sa kolegama.

 

Koza

 

Kad vas ljubav kucne po ramenu, ne okrećite se, samo se osmehnite i skliznite u zagrljaj zatvorenih očiju. Ne brinite zbog varnica sa bližnjima. Svi su oni snažni karakteri, prihvatite specifičnosti i razlike. Na poslu morate stvoriti sebi mirnije uslove rada, stalne kritike bez osnova vas iscrpljuju.

 

Pun mesec u Jarcu 9. jula izazvaće najdublje emocije i testiraće naše strpljenje, a mnogi će se odlučiti na prekid veze

 

Zmija

 

Leto vam ispunjava želje, a mir u ljubavi prija vam usred turbulencija na drugim pojima. Prihvatite da se neki problemi neće ni lako ni brzo rešiti, a da vi ipak morate funkcionisati normalno. Dozvolite sebi više sitnih zadovoljstava, biće divnih dana u julu za Zmije. Usamljena srca treba da se posvete hobiju – slična interesovanja dovešće srodnu dušu u vaš život.

 

Zmaj

 

Velike poslovne promene učiniće ovaj mesec prelomnim. Budite spremni da date svoj maksimum, vratiće vam se višestruko. Tajanstvene ljubavne strune zadrhtaće u srcu Zmaja, moguć je sudbinski susret. Ako ste već u stabilnoj vezi, uživajte i ne počinjite besciljne rasprave – vreme je za opuštanje i zabavu. Promene mogu biti dugoročne.

 

Tigar

 

Usporite, dragi Tigrovi, signali koje primate nose važnu poruku. Na profesionalnom planu se granice neće promeniti, a tenzije ukazuju na ponavljanje istih grešaka. Izvucite se iz rasprava, ali pratite promene. Prijatno poznanstvo raduje srce usamljenog Tigra. Ono će znati da prepozna ljubav.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

makonda-tracker