šta vam donosi 2017.

Numerologija: Otkrijte šta vam brojevi predviđaju u ovoj godini

0

Antički filozof Pitagora se intenzivno bavio matematikom a osim toga začetnik je numerologije. Verovao je da su brojevi osnovni princip univerzuma i da utiču na čoveka i generalno i individualno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Saberite vaš dan i mesec rođenja iz datuma rođenja i tekuću godinu, 2+0+1+7 da biste dobili svoj lični broj. Sabirajte brojeve dok ne dobijete jednocifreni broj.


Na primer:

 

Ako je vaš datum rođenja 25.08.1982. sabiraćete 2+5+8+2+0+1+7 = 25, zatim sabirate 2+5= 7, vaš broj za ovu godinu je 7.

 

Pročitajte predviđanja za broj koji ste dobili.

 

1

Ovo je za vas godina početka, nekih novih situacija. Mogući su novi posao, nova veza, podizanje veze na viši nivo, unapređenje, preseljenje, novi hobi.
Osećate želju za promenama i entuzijazam, imajte na umu da će se stvari verovatno brže dešavati u drugoj polovini godine, posebno ako ste rođeni u drugoj polovini godine. Ovo je fantastična godina puna energetskog naboja i početak novog devetogodišnjeg ciklusa za vas. nemojte da brzate i da budete nestrpljivi, vrata koja treba da vam se otvore, sigurno će se otvoriti. Takođe, ovo je godina u kojoj morate biti hrabri da biste započeli neke stvari.

 

Kineski horoskop otkriva: Veoma se lako može desiti da baš OVOG MAJA u vaš život stigne onaj koga čekate!



2

Godina velikih emocija i u središtu pažnje će biti vaši odnosi sa drugima. Bićete veoma osetljivi i pod stresom. Biće mnogo osećanja, neverbalne komunikacije, snova, intuicije. Ova godina zahteva od vas da budete nežni i pažljivi i prema sebi i prema drugima. Potreban je takt i diplomatičnost. Slušajte muziku, šetajte pored reke, jezera, mora. Plivajte ili uživajte u relaksirajućim kupkama.


3

Ovo može biti teška godina jer na neki način ponovo stvarate sebe ali je i vesela, kreativna i razigrana godina. Bezbrižno ćete sejati i započinjati razne stvari ali nemojte se obeshrabriti ako se stvari odmah ne iskristalizuju , plodove ćete videti za dve godine, tada će rezultati vaših akcija biti potpuno vidljivi. Dozvolite svom unutrašnjem detetu da se igra.

 

Nisu ni za vezu, a kamoli za brak: Ova 3 horoskopska znaka su neosvojiva (FOTO)

 


4

Ova godina u vašem devetogodišnjem ciklusu može doneti dosta obaveza i praktičnih pitanja koje treba rešiti. Biće potrebno da budete vredni i organizovani. Ove godine postavljate temelje za vaš daljnji život.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani 

 

makonda-tracker