saznajte

Seksi horoskop: Šta koji znak želi, kako se ponaša i kakva devojka ga privlači

0
Kakav je ljubavnik otkriće vam položaj Marsa u njegovoj natalnoj karti.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mars u Ovnu

 

On je eksplozivan i strastven. Brzo će vas poželeti ali ako ga ne privučete nekim drugim kvalitetima, brzo će se i ohladiti.
Privlače ga devojke atraktivnog izgleda i pogleda koji očarava. Dakle, ako imate lepu figuru i plepe, ekspresivne oči u velikoj ste prednosti. Pošaljite mu fotografiju na kojoj pozirate u izazovnoj odeći pored automobila ili motora.Posle noći sa vama, zaljubiće se u vaš pogled. Vole izazove i da osvajaju. Vole kad im se partnerka predaje spontano i nevino, bez igrica. Njihova erogena zona je glava i kosa.Nismo sigurni da su čuli za predigru, nestrpljivi su, agresivni i brzi.

 

Mars u Biku

 

Sve ono što bi vam drugarice rekle da ne, to nikako ne radite, njima se sviđa jer vole seksipilne devojke koje senzualno i slobodno flertuju.Imaju razvijeno čulo mirisa i dodira i zato vole ženstvene, lepe devojke koje se kreću u oblaku svog čarobnog partnera. Obožavaće da ga dodirujete i mazite. Važna im je i atmosfera, vole lepu muziku i luksuzan enterijer. Oni su estete u svakom pogledu. Nisu spontani i vole svoje navike i rutinu ali su veoma senzualni ljubavnici.

 

Mars u Blizancima

 

Vole da se ljube i vole da im pričate u krevetu. Privlači ih telefonski seks kao i seks preko Skajpa. Privlači ih i igranje uloga. Veoma su zabavni u krevetu ako vas ne ostave zbog telefonskog poziva ili programa na TV. Ili možda požele da samo razgovaraju. sa njima koristite intelekt i maštu, oni vole pametne devojke koje su i u krevetu kreativne.Radoznali su i vole sve da probaju.

 

Mars u Raku

Vole agresivne i energične partnerke koje znaju šta žele. Vrlo su osećajni, zaštitnički nastrojeni i privrženi ljubavnici. Neki od njih traže nežnu, zaštitnički nastrojenu ljubavnicu a neki žele da postanu tate. Privlače ih Vole lepu atmosferu, muziku, čašu vina, sveće, lepu posteljinu.

 

Od ovakve se ljubavi ne beži! Horoskopski znaci koje vezuje KOSMIČKA SUDBINA


Mars u Lavu

 

Oni su veoma tašti i ponosni i traže devojku koja će im se diviti i obožavati ih. Potrebno mu je da mu dajete komplimente,da ste mu odani i privrženi. Može biti ljubomoran i želi da je najbolji od svih s kojima ste bili. Može da bude nestrpljiv i agresivan kad odluči da vas ima.Njemu je seks obično sastavni deo ljubavi jer teško može da odvoji to dvoje. Kao i inače, i u krevetu je razigran, velikodušan i iskren.

 

Mars u Devici

 

Seks je za njih nešto što je zdrava potreba. Ume da se kontroliše i da čeka. Važna mu je higijena i način.Vole jednostavnu i slatku partnerku. Voli i podređenu ulogu i da te usreći raznim lepim gestovima. privlače ih partnerke kojima treba pomoć ili ljubav. Mogu da budu voajeri i uopšte veoma radoznali.Možda će napraviti projekat od tebe i biti tvoj princ spasilac. Voli zdrav odnos ali neće se ustezati da proba mnoge stvari i želi da bude stručnjak za seks. Analiziraće vaš odnos do detalja. Voli i energičnu i vrednu partnerku i nemoj da zakasniš na sastanak sa njim.

 

Mars u Vagi

 

On je romantičan i posvećen ljubavnik. Obožavaće ledenu lepoticu koja je elegantna, uspešna, inteligentna i sofisticirana.Voli uravnotežen odnos i voli da igra igrice i razne uloge u krevetu. Posvećen je i stalo mu je da veza uspe i da oboje pružite podjednako.Šarmantan je i važna mu je atmosfera i izgled.

foto: Profimedia

 

Mars u Škorpiji

 

On je intenzivan, strastven i voli opasnosti. Privlači ga tajanstvena devojka ili devojka koja ima neku tajnu ili manu.jako je osećajan i ima jaku seksualnost i požudu. Može poželeti da testira tvoje granice. Ljubomoran je i posesivan. Privlači ga gotik stil, vamp devojka u crvenoj haljini ili nevina devojka u beloj haljini sa čipkom. Voli da dokaže svoju moć u vezi, voli zabranjeno i da krši tabue. Neće pričati o svom seksualnom životu koji je često intenzivan ako nije odlučio da dokaže svoju moć apstiniranjem.

 

Sudbina na dohvat ruke: Koji je BROJ VAŠE ŽIVOTNE STAZE i kako ga izračunati

 

Mars u Strelcu

 

Seks na otvorenom, u prirodi. Interesantne i pametne devojke koje ne ograničavaju njegovu slobodu ga jako privlače. Voli lepe noge i male grudi.Iskren je, otvoren i spontan a seks mu je kao sport. ne voli taktike, igrice, suzdržanost. Privlači ga zabavna i vesela devojka.

 

Mars u Jarcu

 

Vole iskusne ili starije partnere. Ispod hladnog ili rezervisanog ponašanja krije se nežna i požudna priroda.Vole diskreciju, sigurnost i prilično su tradicionalni. Duboko seksualan znak.

 

Mars u Vodoliji

 

Vole seks na daljinu ili da teoretišu o seksu. Njihova vatra je uvek više vezana za masu nego za pojedinca. Teško im je da se trajno vežu za jednu osobu. Više ih privlači ideja seksa nego sam seks.Vole svoju nezavisnost. Vole ekscentrične osobe.

 

Mars u Ribama

 

Oni su osećajni i romantični. Može ih poneti atmosfera ili nalet emocija. Vole ćutljive devojke koje su diskretne.Menjaju svooje ponašanje i poseduju dozu nedokučivosti. Vole da služe i da se žrtvuju, saosećajni su i pažljivi. Voleće devojku koja je ili izrazito glamurozna ili neupadljiva. Izrazito su maštoviti.

makonda-tracker