astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 31. marta do 7. aprila

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 31. marta do 7. aprila
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ljubav: U vaš ljubavni život mogao bi da se vrati bivši partner i da probudi potisnute emocije. Nespremni ste za ovakvu vrstu odnosa i nećete uspeti da se oduprete iskušenjima koje vam predstoje. Ne možete pobeći od onoga što osećate.

Posao: Rešavanje finansijskih problema potpuno vas iscrpljuje i imate utisak kao da se bavite samo novcem. Zaostala dugovanja moraćete da platite. Zarada se ne menja, a troškovi vam rastu pa ste u problemu i razmišljanjima o dodatnom poslu.

Zdravlje: Više šetajte.

 

 

BIK

 

Ljubav: Neobičan splet događaja donosi u vaš život osobu koju ste odavno priželjkivali. Prijateljski odnos prerasta u ljubavni. Emotivni partner konačno će otkriti svoje namere.

Posao: Pretrpani ste mnogobrojnim obavezama, zadacima i sastancima. Imate želju da sve postignete i svuda da stignete, ali jednostavno ne uspevate u svemu što zamislite. Naučite da odbijete zahteve prijatelja koji se na neki način mešaju u vaš život.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

 

Kineski horoskop za nedelju otvorenog srca: Menjaćete se zbog ljubavi i to vam uopšte neće teško pasti
 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Previše dramatizujete postojeći odnos i pravite od svega predstavu. Potrebno vam je da skrećete pažnju na sebe jer se osećate nedovoljno voljeno. Samo pričate o sebi i svojim željama, a svi drugi su za vas publika koju ne uvažavate dovoljno.

Posao: Vaš radni elan zaista je na zavidnom nivou. Entuzijazam koji pokazujete nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Rezultati su impresivni, ali i zarada koju očekuje neće biti mala. Konačno ste zadovoljni u ovom domenu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

RAK

 

Ljubav: Ne komunicirate dovoljno sa partnerom i kao da nemate želju za bilo kojom vrstom intimnog odnosa. Lošije ste raspoloženi nego inače, ali bez ikakvog povoda. Ovakvo stanje je trenutno uskoro prolazi.

Posao: Nervozni ste zbog loše organizacije na radnom mestu. Vidite šta drugi rade i znate da izbegavaju svoje obaveze. To vas iritira i naglas ćete reći da ozbiljnije pristupe poslu. Nakon toga sledi promena nabolje.

Zdravlje: Bolovi u predelu stomaka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker