Kineski horoskop za mart

Između ljubavi i strepnje: Veliki sukob osećanja i razuma obeležiće mesec Vodenog Zeca

0
2017. godina donela je moćnu energiju vatrenog Petla, dok nas u martu očekuje hladan talas vodenog Zeca! Kako će na naše emocije i misli uticati sudar vatre i vode, toplog i hladnog, ljubavi i strepnje?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovaj moćan sudar potpuno različitih energija imaće veliki uticaj na ljubavni život, jer će se u nama boriti razum i strast, piše Lovesensa. Samo oni odvažni i spremni na promene uspeće da ostavare balans, jer nakon vatre koja donosi snažne emocije uslediće voda koja pomaže da donesemo odluke "hladne glave".

 

U ovom periodu našom sudbinom vladaće četiri od pet elemenata, Petao je metal, a Zec je drvo, a samim njihovim dolaskom imamo vatru i vodu. Zato u ovom periodu budite pažljivi u donošenju važnih odluka i životnih promena, jer nam u sudaru različitih energija nedostaju zemljani elementi koji pomažu da stojimo čvrsto na zemlji.

 

Pacov

 

Posvetite se svojoj najdubljoj suštini, svom biću, svom miru. Razgovori o tome sa osobom u koju imate poverenja produbiće vaš spokoj. Pripremite se na odlaganje u romantičnoj vezi, ali nemojte dopustiti da zbog nesporazuma dođe do zahlađenja. Na poslu vas čeka napetost, ali i tu će pomoći rad na sebi. Čekajte i utišajte se.

 

Bivo

 

Vreme je za emocije, otvaranje srca, otkrivanje strasti. U suprotnom, niko neće znati kako se istinski osećate. Možda je upravo to i razlog što jedna stara ljubav koja se ovog proleća vraća nije uspela prvi put? Na poslu vas čeka priznanje, ali ne preuzimajte nikakav rizik. Nastavite sa dosadašnjim pristupom, ne brzajte i u eventualnom konfliktu uzdržite se od stajanja na bilo čiju stranu.

 

Ostvarenje najvećih ljubavnih želja: Proleće donosi veliku strast OVOM znaku Zodijaka!

 

Koza

 

Nemojte biti bezvoljni kad stignu brojni pozivi na izlaske ovog meseca. Nasuprot tome, budite vrlo oprezni kad vam na izlascima prirede velika romantična iznenađenja i predlože ljubav do kraja života. Kombinacija asertivnosti i pasivnosti, spremnosti i opreza, to je dobitna kombinacija za sve koji od vatrenog Petla očekuju strast i romansu. Uzdržanost na poslu doneće uspeh svima koji odluče da postupe suprotno od većine. Ego ne sme da odlučuje o profesionalnim pitanjima, već samo profesionalni kriterijumi.

 

Zmaj

 

Ako Zmajevi huknu i vatru suknu ovog meseca, srušiće nam kuće! A to će se sigurno desiti ako pripadnici ovog znaka ne nađu za sebe malo mira i vremena. To ne znači da neće imati i vremena za druge, ali prioritet je pronalazak one sigurne luke u sebi. Slobodni Zmajevi neka se prepuste prijateljskoj ruci, ona vodi ka zanimljivim poznanstvima. Biće prilike za veliki poslovni poduhvat, ali budite spremni i odmorni. Moraćete i da pomažete drugima i da ih vodite, ali nagrada će biti izvesna.

 

makonda-tracker