Odmah tu, za ćoškom

#Lucky tokom 2017. godine: Ovo su SAMO VAŠI najsrećniji dani

0
Samo zamislite svoju najveću želju, otvorite oči i laganim korakom krenite ka svom cilju!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Uspećete da prevaziđete sve nevolje, hrabro se suočite sa izazovima i suprotstavite se sa jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnom u odnosu na prethodnu. Previše uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

 

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

 

Najsrećnija razdoblja u godini:

 

3. 2. - 3. 3. Mogli biste da se zaljubite snažno i strastveno, ostvarite finansijske dobitke, uživate u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.

 

28. 4. - 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem možete unovčiti svoje znanje i poslovne veštine.

 

BIK

 

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobeda nad strahom i ličnim nesigurnostima.

 

Ako izgovorite sudbonosno DA na OVAJ dan... to će biti početak kraja vaše ljubavne priče!

 

Ako se usudite da uradite stvari koje nikada ranije niste smeli ni da pokušate počećete više da uživate u životu, a i imaćete veći osećaj vrednosti. Sreću možete pronaći u promeni posla, zdravom načinu života, kućnom ljubimcu, redovnim vežbanjem, gubitku telesne težine. A tokom jeseni promeniće vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu.

 

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

 

6. 6. - 4. 7. Pokloni, priznanja i pažnja koju ćete primati od bližnjih, vera u vlastite mogućnosti i osećaj da ste voljeni ulepšaće vam ove dane.


7. 11. - 22. 11. Promene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpije znak je osećajnog blagostanja, bogatstva i srećnih trenutaka sa partnerom.

 

BLIZANCI

 

Pozitivne vibracije Jupitera do 10. novembra povezivaće vas sa zanimljivim osobama i doživljaje zbog kojih će vaš optimizam biti u stalnom porastu. Sada ste zaigrani, veseli, više ćete uživati u izlascima, ostvarićete i neka nova prijateljstva. Imaćete utisak da vam je napokon krenulo u životu, što će izbrisati gorčinu prouzročenu nekim lošim iskustvima iz prošlosti.

 

Neki će biti srećni zbog ostvarenja nove ljubavne veze, neki zbog uspeha najmlađih članova porodice i ostvarenja kroz roditeljsku ulogu, dok će drugi pronaći ispunjenje u nekom hobiju, čestim flertovima, ali i poboljšanju prilika na poslovnom i finansijskom planu. U svakom slučaju, ovo je vaša srećna godina. Živite je punim plućima i verujte u uspeh!

 

Najsrećniji periodi u 2017. godini:

 

6. 6. - 20. 6. Plodno razdoblje za poslovno dokazivanje i profesionalno usavršavanje. Novi poslovi uvećaće vaša mesečna primanja.

 

6. 7. - 30. 7. Venera u vašem znaku naglasiće vašu privlačnost, neposrednost i pomoći vam u ostvarenju ljubavnih i finansijskih planova.

 

makonda-tracker