Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 18. do 25. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 18. do 25. novembra
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Ljubav: Emocije su vam izuzetno naglašene tako da sve doživljavate dvostruko jače nego inače. Pored emocija, svi će primetiti vaš šarm, kojim ćete bez sumnje osvojiti simpatije okoline. Slobodni pripadnici znaka imaju svojih pet minuta.

Posao: Ideje koje izlažete veoma su inventivne i naići će na pozitivne reakcije kod ljudi iz vašeg najbližeg poslovnog okruženja. Vrcate energijom i sve što zamislite lako sprovedete u delo. Sjajan period za ostvarenje ciljeva.

Zdravlje: Višak energije kanališite kroz bavljenje sportom.

 

 

BIK

Ljubav: Senzitivniji ste nego obično i podložni burnim reakcijama i jakim utiscima. Pazite da zbog toga ne budete umešani u intrige i nepotrebne rasprave. Slobodne pripadnike znaka očekuje zanimljiv susret na većoj zabavi ili na javnom mestu.

Posao: Poželjno je da pojačate oprez kada je reč o novcu i predmetima od vrednosti, jer ćete jedino tako sprečiti potencijalne gubitke. Uzdržite se od prekomernog trošenja tako što će vam prioritet u ovom trenutku biti prispele obaveze.

Zdravlje: Skloni ste letargiji, pokrenite se.

 

Moćni Neptun u direktnom hodu: U kom redu vi stojite i čekate, za ljubav ili bogatstvo?
 

BLIZANCI

Ljubav: Vodićete izuzetno dinamičan emotivni život, a svojom harizmom i otvorenošću ostavljate upečatljiv utisak na druge. Zbog energije koju sada emitujete, sasvim je sigurno da ćete provesti izuzetno prijatne trenutke ove nedelje.

Posao: Sebi postavljate jasno određene ciljeve koje većim delom dostižete. Finansijski dobici mogu da dođu od komercijalnih delatnosti ili s nekog putovanja.

Zdravlje: Masaža će vam opustiti napete mišiće vrata.

 

RAK

Ljubav: Posle izuzetno burnog perioda na emotivnom planu uplovili ste u mirnije vode. Ali ni to vam ne odgovara i period stagnacije daje vam povoda za brigu i nezadovoljstvo. Preduzmite nešto ukoliko zaista želite promenu.

Posao: Mnogo je izazova i prepreka pred vama, a intuicija vam je slabija i usmerena u pogrešnom pravcu. Sada bi bio idealan rad od kuće ili neka vrsta izolacije. Sa više pažnje razmotrite odluke koje su vezane za promenu posla.

Zdravlje: Potrebno vam je vreme za obnovu potrošene energije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker