Otkrijte

Carica: Šta krije tarot karta ovog meseca?

0
Udobno smeštena na crvene jastuke, u raskošnoj odeći sa zvezdanom krunom na glavi sedi divna mlada žena. Ona je Carica, nosi zvezdanu krunu i zlatno žezlo...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kruna od 12 zvezda, koliko je meseci u godini ili astroloških znakova, sugeriše nam da je čitav svemir njen ukras. Zvijezde su simbol nadahnuća i prosvetljenja, venčani prsten neba i obilja zemlje. Zrelo žito je pod njenim nogama, potok predstavlja snagu života, stabla iza nje prikazuju bujnost prirode.

 

Bela odeća njeno su čisto srce i um, no posuta je zrelim plodovima crvenog šipka – carica je sama Majka zemlja koja daruje plodnost.

 

Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 22. do 29. jula

 

Poruke karte: Carica nam poručuje da živimo u materijalnom svetu, a celovitost postižemo kad uravnotežimo sve aspekte postojanja, duh i telo, ideje i stvarnost. Telo i priroda su stvarni svet koji ne smemo da zanemarimo, već prihvatimo, održavamo, cenimo. Celovitost života postižemo majčinstvom i strastima, osećajem, povezanošću sa zemljom.

 

Pomoć u ljubavi: Saznaj koji je SAMO TVOJ lični broj, ali i ono što on krije...

 

Za skladan život treba da prepoznamo i prihvatimo lične vrednosti i tako dopustimo da obilje uđe u naš život. Spontano primanje i davanje ljubavi i užitaka, poštovanje lepote, prihvatanje prirode i usklađenje s njenim ritmovima doneće nam unutrašnji osećaj bogatstva, opuštenosti i zadovoljstva.

makonda-tracker