astro

Manje stresa, svađe i ljutnje: Novogodišje odluke svakog horoskopskog znaka za 2018.godinu

0

Nova 2018. se bliži. Evo i nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Ovan

Više obraćajte pažnju na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Manje budite zahtevni i svađalački nastrojeni.

Bik

Trudite se da usvajate nove stvari i promene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevate.

Blizanci

Više se fokusirajte na kvalitet zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacujte ih tako lako iz života.

 

Boje se mraka, gmizavaca i ostaviće vas na cedilu u opasnosti: Ova 3 horoskopska znaka su najveće kukavice

 

Rak

Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promenite i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite da se opterećujete time šta drugi rade.

Lav

Više verujte u svoje sposobnosti i naučite da se klonite loših uticaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres.

Devica

Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete.

Vaga

Više se fokusirajte na rešavanja sopstvenih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete ’ne’.
 

Nastavak horoskopa na sledećoj strani...

 

makonda-tracker