Vreme vladavine duplog Petla

Kineski horoskop za septembar: Zmije, šta ste drugo uopšte mislile da zaslužujete?

0

Čitava 2017. godina pripada Petlu, ali to nije sve - ovaj znak dodatno će zavladati astrološkim tajnama od 19. septembra, kad element Zemlje umiri vatreni naboj vladaoca godine...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko ste umorni od borbe, piše Lovesensa, setite se da je prethodna godina Petla bila 2005. godine i da će sada uslediti rasplet i mir!

 

Pacov

 

Ne obraćajte pažnju na preterane kritike na poslu, trajaće čitavog meseca. Ako neko pati od nesigurnosti, to samo treba da vam bude upozorenje da sebi ne dozvolite slične slabosti. Pravi oslonac naći ćete u bliskim ljudima, a ako i oni imaju primedbe na vaše ponašanje, zaista treba da ih uzmete ozbiljno. Novo poznanstvo biće pravi susret duša, možda i sudbinski.

 

Zmija

 

Ovog meseca bavićete se, pre svega, otkrivanjem sopstvenih tajni - otkrivajte šta je ono što istinski želite i u šta suštinski verujete. Da li ćete to i dobiti? Ako ne tražite, sigurno nećete. Iznenađujete i sebe i svoje bližnje, ali ne treba da vas čudi ako i sami ostanete šokirani onim što ćete čuti od nekog iz bliskog kruga. Ovo je prilika da promenite jednu važnu odluku, možda vam jednostavno ona više ne koristi? Zaslužujete najbolje, proverite šta je to tačno za vas.

 

Zmaj

 

Izazovan mesec u kojem ćete se morati da se suprotstavite svima koji se suprotstavljaju zdravom razumu. Nemojte da ostanete sami, okupite oko sebe osobe koje razumeju suštinu. Vreme je da usporite na ljubavnom planu, da se posvetite prijateljima. Baš među njima se krije i srodna duša s kojom ćete otkriti novi sklad. Neće vam biti potrebno puno se dogovorite kako da jedno drugom ulepšate život. Dubina, a ne brzina, dragi Zmajevi.

 

Da, Venera će zavrteti točak sreće: Da li ćete ispaštati zbog grešaka iz prošlosti? Saznajte ovde

 

Tigar

 

Ako vas bole nesporazumi, upitajte se - da li ste dovoljno jasno izrazili svoja osećanja i mišljenja? Da li ste previše očekivali od drugih, a premalo od sebe? Brojne kontroverze koje će izaći na videlo ovog meseca tražiće od vas da rešavate sukobe, da nađete novu snagu, da pokažete razumevanje. I svakako, da izrazite ona najjača osećanja ma koliko osećate da vam to teško pada. Što teže, to važnije.

 

Zec

 

Ne smete se prepustiti navikama, one će ugušiti i vas i ljubav. Morate naći snage da se oslobodite, ali i motiva da ohrabrite svog partnera da novine. Ako ste sami, krenite u avanturu, pa makar to bila i samo zabava s malo poznatih lica. Izazovi vas čekaju i na poslu gde ćete morati da uložite dodatan napor i udubite se u zadatke da biste mogli da ih kvalitetno obavite. Ništa neće ići baš lako, ali to za vas nije prepreka, zar ne?

 

Konj

 

Vreo kao minulo leto, ovaj septembar od vas traži umerenosti i balans. Zadržite hladnokrvnost, ostanite neutralni u konfliktima, pokažite razumevanje za one koji prebrzo izgube kontrolu. I vama će doneti boljitak takav rezervisani stav. U profesionalnim krugovima biće i kritike i saveta a na vama je da otkrijete ko pristupa s dobrom namerom i koga vredi uvažiti. Ako budete imali prave informacije, vaš izbor biće bez greške. Verujte sebi.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker