ona diktira trendove

Ima tek 17 godina, a kopira je ceo svet: 10 fotografija zbog kojih ćete DOBRO upamtiti ime Jare Šahidi

0

Mlada glumica koja trenutno igra u urnebesnom sitkomu Black-ish svojim izgledom privlači mnogo pažnje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne samo što se Jara, čija je majka afričkog, a otac iranskog porekla, zapanjujuće lepa i veoma talentovana glumica - ona je model oko čije se naklonosti otimaju vodeći dizajneri.

 

Šahidijeva je karijeru započela kada je imala svega šest godina, a od tada je sklopila ugovore s brendovima kao što su: Ralf Loren, Guess Kids, GapKids i mnogi drugi. Činjenica da je odrasla okružena modom uticala je umnogome i na Jarin stil, pa je ona danas jedna od najbolje obučenih žena u Holivudu iako ima samo 17 godina.

 

Mlađe su od nje 60 godina, a niko ih nije primetio: Džoan Kolins nesvakidašnjim izdanjem oduševljava u 83. godini! (FOTO)

 

Tako smo je viđali u različitim stilovima - formalnom, party, šik, po uzoru na sedamdesete itd. Ono što je naročito važno u svakom njenom look-u jeste Jarina frizura zahvaljujući kojoj je postala pravi modni kameleon, ali najlepše izgleda kad ponese svoje prirodne sitne lokne.

 

Najviše je, međutim, hvale zbog nečega što nema veze s uklapanjem boja i praćenjm trendova. Naime, bez obzira na to da li je reč o noćnom izlasku, šetnji crvenim tepihom ili odlasku na posao, Jara je uvek obučena u skladu sa svojim godinama i ne pribegava vulgarnostima u odevanju.

 

U galeriji pogledajte koje su njene odevne kombinacije privukle najviše pažnje.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker