• Glumica i režiserka Anđelina Džoli odbacila je svoj stari rokerski izgled i danas je poznata po primerenim kombinacijama - strukiranim kaputima i blejzerima, strogim pantalonama i cigaret-suknjama, vrtoglavo visokim potpeticama... Ona u svakom trenutku izgleda kao da je spremna za poslovni sastanak, a njene fotografije vam mogu poslužiti kao savršena inspiracija za poslovni look.
  • Džejda Pinket Smit je glumica, producent i pevačica - malo je poznato da je u jednom periodu svoje karijere imala čak i metal bend! Ipak, ona je najpoznatija kao supruga Vila Smita i mama Džejdena i Vilou, koji koračaju majčinim stopama dok se probijaju kroz Holivud. Pored talenta, od nje su nasledili sklonost ka jedinstvenom stilu i hrabrost da eksperimentišu kad je reč o modi. Ipak, iako su Džejdini izbori često nesvakidašnji, postoje sitnice u njenom stilu koje svaka mama može da primeni.
  • Njihova koleginica Kejti Holms je mama malene Suri, koja važi za jednu od najbolje obučenih slavnih ćerki u Holivudu. To nije nimalo iznenađujuće ukoliko uzmete u obzir modni ukus njene mame, uvek primeren prilici. Tokom šetnje, zateći ćete je u laganim i udobnim suknjama koje kao da su sišle sa stranica modnih magazina, na crvenom tepihu u haljinama od koje zastaje dah... Kejti je pravi kameleon i može vam dati ideju za svaku priliku!
  • Viktorija Bekam, jedna od najmodernijih žena na planeti, ne prati slepo pravila - ona diktira modne zakone. Ponosna mama četvoro dece spada u najpopularnije kreatore današnjice, a ona vam može poslužiti kao inspiracija ukoliko prefereirate formalni i stroži look. U svakom prilici, Viktorija prosto blista, ali njene odevne kombinacije svakako nisu za mame koje dan provode jureći svoje mališane. S druge strane, ukoliko želite da iznenadite sve prisutne na nekoj svečanoj prilici noseći pantalone umesto očekivane haljine - Viktorija je ona od koje treba da učite.
  • Boje, boje, boje! Baš tako bi se mogao opisati stil pevačice Bijonse. Kraljica današnje popularne muzike rado eksperimentiše s bojama, stilovima, ne stidi se da pokaže više nego drugi, ali je uvek pristojna. Ukoliko vam se dopadaju floralni motivi, razigrane kombinacije i otkačeni urbani stil, njene fotografije će vas nesumnjivo inspirisati.

Najmodernije mame u Holivudu: Njihov stil i vi možete da iskopirate